Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El gimnàs del Poliesportiu ofereix monitoratge cada dia i classes exprés de tonificació de 15 minuts

Des d'aquesta setmana, el gimnàs de l'equipament ofereix un servei de monitoratge cada dia de la setmana, amb classes exprés de dilluns a divendres, en diferents horaris. Molt aviat es posarà en marxa una app per fer el seguiment del rendiment esportiu. I a partir del 22 de novembre, nova graella d'activitats dirigides, amb 51 sessions setmanals.

El gimnàs del Poliesportiu Municipal ofereix, des d'aquesta setmana, de dilluns a diumenge, un servei d'assessorament tècnic per a entrenaments. A més, els dies laborables, de dilluns a divendres, hi haurà cinc classes diàries exprés de tonificació de diferents zones del cos, Core i Functional Training, amb una durada de 15 minuts. Es faran dues al matí (una entre les 9 i les 10 h i una altra entre les 10 i les 11 h) i tres a la tarda (de 15 a 16 h, de 18 a 19 h i de 20 a 21 h). D'aquesta manera, es garanteix un servei de monitoratge al gimnàs cada dia. Aquestes novetats són conseqüència de l'externalització del servei de monitoratge del gimnàs i de les activitats físiques dirigides.

A més, molt aviat, les persones usuàries podran descarregar una app, en la qual s'està treballant, per fer el seguiment dels seus progressos esportius i entrenaments.

L'horari del gimnàs del Poliesportiu és de dilluns a divendres, de 8 a 22 h, dissabtes de 8 a 19 h, i diumenges i festius de 8 a 14 h. La reserva del gimnàs es fa a través del web ripollet.cat i per fer-ne ús cal ser abonat/da.

Més de 50 classes setmanals dirigides

A partir del 22 de novembre s'estrena una nova graella d'activitats físiques dirigides, amb 51 sessions programades de dilluns a divendres. Aquesta també inclou novetats, com ara el Circuit Training Ourdoor, amb activitats a l'exterior. Continuaran les classes de pilates, zumba, body pump, hit, cycling o aquafitness, entre d'altres. Per fer la reserva d'aquestes activitats, cal comprar prèviament el Bonus d'Activitats Físiques Dirigides i posteriorment efectuar la reserva en línia fins que s'exhaureixin les places.

NdP