Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El gimnàs del Poliesportiu Municipal tanca del 25 de setembre a l'1 d'octubre pel trasllat a les noves instal·lacions

El nou gimnàs, que comptarà amb més de 437 m² i una terrassa, obrirà al públic el pròxim 2 d'octubre. Estarà ubicat a la primera planta del nou edifici, que també inclou una nova consergeria, vestidors, oficines i magatzems.

El pròxim 2 d'octubre, a partir de les 15 h, obrirà al públic el nou edifici del Poliesportiu Municipal, després que hagi finalitzat la primera fase de la seva reforma. Les noves instal·lacions comptaran amb el nou gimnàs que obrirà les portes aquell mateix dia. Això implicarà que, per tal de fer els treballs de desmuntatge, trasllat i muntatge de la maquinària del gimnàs al nou edifici, des del 25 de setembre fins a l'1 d'octubre (ambdós inclosos), les instal·lacions del gimnàs actual restaran tancades.

A més del gimnàs a la primera planta, que compta amb 437 m² i una terrassa oberta de 191 m², l'edifici també disposa d'un soterrani, il·luminat amb el sistema de pati anglès, que un cop finalitzada la segona fase, acollirà les noves dependències del Club Tennis Taula Ripollet. També hi ha espais per a entitats esportives i magatzems. A la planta baixa hi ha la consergeria i els vestidors, que són modulables, per fer-los servir segons les necessitats. L'edifici destaca pels seus espais amplis, la il·luminació natural i la coherència en la seva distribució, amb un accés especial a la piscina, de peus mullats. El cost del projecte ha estat de 5,6 M€, finançats per l'AMB, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Ripollet.

230919_esp-poli-gimnas.jpg

Els nous usos del Poliesportiu

Un cop oberta la nova instal·lació, de dilluns a divendres, es mantindran obertes les dues consergeries i els vestuaris d'ambdós edificis, de forma que les instal·lacions actuals es destinaran a persones usuàries dels cursos de natació, usuaris d'activitats físiques dirigides (també Aquagym) i atenció al públic per a gestions administratives, mentre que la consergeria i els vestidors nous els podran utilitzar la resta de persones abonades i també persones usuàries puntuals. Els caps de setmana i festius, només obrirà a consergeria i els vestidors de l'edifici nou, que podrà ser emprat per totes les persones.

Més maquinària a partir de l'any vinent

Tot i que el nou gimnàs és més ampli que l'actual, amb espais diferenciats de càrdio i peses, de moment, no està previst ampliar la maquinària fins a l'any vinent. El motiu és que l'Ajuntament té un contracte vigent de quatre anys amb l'empresa que subministra i fa el manteniment de les màquines, que finalitza el setembre de 2024. L'objectiu és renovar i ampliar la maquinària del gimnàs un cop entri en vigor el nou contracte.

Redacció ripollet.cat – NdP/JS