Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Futbol Sala Ripollet retorna a la 2a B un any després del descens

Amb una gran temporada, 23 victòries en 29 jornades, amb 155 gols a favor i només 85 encaixats, el conjunt ripolletenc recupera una plaça a la categoria estatal.

L'esport ripolletenc està d'enhorabona i, en aquesta ocasió, gràcies al futbol sala. Aquest passat cap de setmana el Futbol Sala Ripollet va certificar el seu ascens i retorn a la 2aB guanyant per 5-7 a l'Estel Vallseca en la penúltima jornada del campionat. Amb aquesta victòria, els ripolletencs, no només han aconseguit l'ascens, sinó que s'han proclamat campions de la lliga de forma matemàtica amb una jornada d'antelació. 

D'aquesta manera, aquest cap de setmana jugaran a les 18 h contra l'Unión Santa Coloma en un partit en el qual no es juguen res i tindran la satisfacció de la feina ben feta. 

 

Les xifres de la temporada 

Aquest gran resultat, només un any després de perdre la categoria, no ha estat casualitat. El FS Ripollet ha fet una gran temporada tal com avalen les seves xifres. En 29 jornades, a falta d'aquesta última, han aconseguit 23 victòries, 155 gols a favor i només 85 encaixats en contra. Aquestes grans xifres li han permès aconseguit 70 punts i estar, actualment, 5 punts per sobre del segon classificat què és el FS Arenys de Munt. 

Redacció Ripollet.cat - DVT.