Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Fòrum Soterrem l'Autopista reclama una proposta que doni solució a l'impacte de la C-58 al pas per Ripollet

La plataforma valora positivament que el Departament d'Infraestructures de Mobilitat es mostri obert al diàleg i a trobar solucions als problemes que implica aquesta via per als veïns i veïnes. El seu comunicat arriba després de la visita i reunió que van mantenir amb el director general d'Infraestructures de Mobilitat, David Prat, i amb representants de l'Ajuntament i de diversos grups polítics.

Lídia Virgil, membre del Fòrum Soterrem l'Autopista, va explicar  al director general d'Infraestructures de Mobilitat, David Prat, la problemàtica de la C-58 per al veïnat..
Lídia Virgil, membre del Fòrum Soterrem l'Autopista, va explicar al director general d'Infraestructures de Mobilitat, David Prat, la problemàtica de la C-58 per al veïnat.

El Fòrum Soterrem l'Autopista ha agraït, a través d'un comunicat de premsa, la visita del passat 23 de novembre del director general d'Infraestructures de Mobilitat, David Prat, ja que "mostra una actitud dialogant i ganes de solucionar un problema que ja esdevé endèmic". La plataforma va acompanyar David Prat i diferents representants polítics, amb l'alcalde José M. Osuna al capdavant, en la visita que van fer a la passera sobre la C-58, on van comprovar in situ l'impacte de soroll i llum que suposa per als veïns i veïnes més propers a la via. Així mateix, també va estar present a la reunió posterior.

En aquesta reunió, tal com explica el Fòrum, "Prat va transmetre la voluntat de presentar una nova solució als impactes de l'autopista al seu pas per Ripollet, diferent de les presentades en el darrer estudi elaborat, i que consistiria en un rebaix d'una de les dues calçades de l'autopista". Aquesta proposta no ha convençut al Fòrum, ja que considera que aquesta solució "ja va ser presentada pel Departament fa anys i àmpliament rebutjada pels veïns i veïnes, ja que no soluciona tots els impactes com caldria".

El Fòrum Soterrem l'Autopista es mostra ferm a no acceptar "cap proposta que no minvi tots els impactes de l'autopista al seu pas per Ripollet". Tanmateix, també valora positivament la voluntat del Departament de solucionar aquest problema i mostrar-se oberts al diàleg. Des del Fòrum afirmen que "el director general s'ha endut l'encàrrec de presentar una nova solució que vagi en aquest sentit".

NdP/MM

ripollet-pol-visita-director-general-carreteres-231122-30.JPG

Membres del Fòrum Soterrem l'Autopista va estar presents a la reunió dels representants polítics amb el director general d'Infraestructures de Mobilitat, David Prat.