Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El dissenyador ripolletenc Arnau Jorba presenta una nova col·lecció inspirada en la vida i l’obra de Salvador Dalí

La col·lecció Gradiva consta de 6 propostes i 11 peces que es van poder admirar divendres passat, 10 de juny, en el marc de l’Adlib 2022 d’Eivissa, un dels certàmens de moda més importants de les Illes Balears.

El dissenyador Arnau Jorba, durant la presentació de la col·lecció Gradiva. Fotos: Arguiñe Escandón..
El dissenyador Arnau Jorba, durant la presentació de la col·lecció Gradiva. Fotos: Arguiñe Escandón.

El jove dissenyador ripolletenc Arnau Jorba va presentar divendres passat, 10 de juny, la seva nova col·lecció de moda. Es tracta de la col·lecció Gradiva, sis propostes amb 11 peces per a les quals l’Arnau Jorba s’ha inspirat en l’obra i la figura de Salvador Dalí. La presentació de Gradiva va tenir lloc a la plaça d’Espanya de Santa Eulària del Riu (Eivissa), en el marc de l’Adlib 2022, un dels certàmens de moda més rellevants de les Illes Balears. Arnau Jorba va tenir l’oportunitat de presentar la seva nova col·lecció com a guanyador del concurs Futur Ablib 2021 que, com a premi, incloïa una invitació per presentar una col·lecció pròpia.

La col·lecció Gradiva presenta trets elegants, camises i pantalons irregulars i colls i cinturetes allargades i prisats. Es tracta d’uns dissenys inspirats directament en l'art i la vida de Salvador Dalí amb records personals i colors com el blanc, negre i vermell. Arnau Jorba no amaga la seva admiració per Salvador Dalí i, de fet, la col·lecció porta el nom de Gradiva (que, en llatí, vol dir “la que camina”), sobrenom que l’artista emprava per referir-se a la seva esposa, Gala. Arnau Jorba explica que, des de sempre, l’ha interessat Salvador Dalí i el surrealisme. Per tirar endavant la seva col·lecció, va fer un important treball de documentació sobre el geni de Figueres.

Un model de la col·lecció Gradiva, d'Arnau Jorba. Foto Arguiñe Escandón.jpg

Foto: Arguiñe Escandón.