Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El dissenyador ripolletenc Arnau Jorba exposa una de les seves creacions en el 9è Encuentro BID de Enseñanza y Diseño

El ripolletenc Arnau Jorba participa en aquesta trobada de disseny de Madrid representant l’Escola d’Art i Superior de Disseny de les Illes Balears, on va estudiar. La mostra es podrà visitar fins al 14 de gener.

El dissenyador ripolletenc Arnau Jorba participa aquests dies amb una peça de la seva creació en el 9è Encuentro BID de Enseñanza y Diseño, que es duu a terme en el centre cultural Matadero de Madrid. La mostra es podrà visitar fins al 14 de gener de 2022.

Arnau Jorba i Mira és un dels representants de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de les Illes Balears, centre on va estudiar. La peça exposada forma part de la col·lecció YGAM, el seu treball final de carrera. Es tracta d'una col·lecció de moda inclusiva i sense gènere inspirada en la pel·lícula d'animació Le Planète Sauvage, de René Laloux, i basada en el llibre Oms en série, d’Stefan Wui.

El jove dissenyador va guanyar amb la creació Boogie Wonderland, d'una factura i estil similars a la peça exposada a Madrid, el concurs de moda Futur Adlib 2021 celebrat a Eivissa.