Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El delegat del Govern Joan Borràs visita Ripollet i es reuneix amb l'equip del govern local

El delegat del Govern català a Barcelona, Joan Borràs, va visitar divendres, 16 de febrer, l'Ajuntament de Ripollet i va recollir les peticions de l'equip de govern local en relació amb mobilitat i infraestructures.

El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, va visitar divendres passat, 16 de febrer, l'Ajuntament de Ripollet i es va reunir amb l'alcalde, Luis Tirado, per abordar qüestions que afecten el municipi.

ripollet-pol-visita-delegat-govern-joan-borras-160224-03.jpeg

En la reunió de treball, l'alcalde de Ripollet va traslladar al delegat les preocupacions de l'equip de govern local en referència a l'àmbit de les infraestructures vinculades a la mobilitat i l'autopista C-58, els equipaments educatius i el projecte de la nova residència de gent gran. Joan Borràs va recollir les peticions i es va comprometre a traslladar les diverses qüestions als departaments implicats.

Després de la reunió, el delegat es va trobar amb regidors i regidores del consistori i va signar el llibre d'Honor. A més, Luis Tirado va acompanyar Joan Borràs a visitar diferents accessos al municipi, entre ells, el pont del carrer de Tarragona, que connecta Ripollet amb Cerdanyola del Vallès i el Centre d'Urgències d'Atenció Primària Cerdanyola-Ripollet.

Redacció ripollet.cat - NdP

Fotos: Generalitat de Catalunya.

ripollet-pol-visita-delegat-govern-joan-borras-160224-02.jpeg

El delegat del Govern, Joan Borràs, firmant el llibre d'honor de Ripollet. Fotos: Generalitat.