Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CTT Ripollet s'endú diverses medalles al Campionat de Catalunya Absolut

L'equip femení del Club Tennis Taula Ripollet, format per Marta Peñarando, Lidia Rico i Mireia Peretó, va quedar tercer en el Campionat de Catalunya Absolut disputat a Bàscara, a Girona.

Els medallistes del CTT Ripollet, Lídia Rico, Mireia Peretó, Marta Peñarando i Raúl Porta. Font de les fotos: CTT Ripollet..
Els medallistes del CTT Ripollet, Lídia Rico, Mireia Peretó, Marta Peñarando i Raúl Porta. Font de les fotos: CTT Ripollet.

El Club Tennis Taula Ripollet continua sumant èxits i medalles. En aquest cas, ha estat el Campionat de Catalunya Absolut, que s'ha disputat aquest cap de setmana a Bàscara (Girona). L'equip femení, format per Marta Peñarando, Lídia Rico i Mireia Peretó, ha guanyat la medalla de bronze, només per darrere dels Ganxets de Reus i el Vic Tennis Taula.

L'èxit ha continuat en les competicions individuals o per parelles. Lídia Rico ha quedat en tercera posició en individuals. En dobles, Marta Peñarando s'ha endut la plata fent parella amb Raquel Larrubia (del TT La Garriga), mentre que Lídia Rico i Mireia Peretó han aconseguit el bronze. En categoria masculina, Raúl Porta ha guanyat la medalla de plata en dobles amb Jordi Yason Ramos (del CN Mataró) i el bronze en dobles mixtes, fent parella amb Helena Colinas (del CTT Bàscara).

ripollet-esp-tennis-taula-campionat-catalunya-absolut-120622-4.jpg

Marta Peñarando, medalla de bronze en equips i plata en dobles.

ripollet-esp-tennis-taula-campionat-catalunya-absolut-120622-6.jpg

Mireia Peretó, medalla de bronze en equips i en dobles.

ripollet-esp-tennis-taula-campionat-catalunya-absolut-120622-8.jpg

Lídia Rico, medalla de bronze en individuals, en equips i en dobles.