Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CTT Ripollet aconsegueix diverses medalles als Campionats de Catalunya de Joves

Fins a 22 palistes del club van disputar la competició, que es va dur a terme a Valls. Ariadna Arnau i Elsa Benet es van proclamar campiones de Catalunya en dobles femení en categoria benjamí i subcampiones en la competició per equips.

Judith Gutiérrez, Ariadna Arnau, Lídia Rico, Marta Peñarando i Elsa Benet van aconseguir la majoria de les medalles als Campionats de Catalunya de Joves..

Fins a 22 jugadors i jugadores del Club Tennis Taula Ripollet van participar durant aquesta Setmana Santa als Campionats de Catalunya de Joves, que es va disputar a Valls (Tarragona). Del 9 al 14 d'abril, es van disputar els partits en les diverses categories. El millor resultat per al CTT Ripollet el va aconseguir la parella formada per Elsa Benet i Ariadna Arnau, que es van proclamar campiones de Catalunya en dobles benjamí i van aconseguir la segona plaça en la competició per equips benjamí.

Elsa Benet i Ariadna Arnau, campiones de Catalunya en dobles benjamí.

Per la seva banda, el club va endur-se diverses medalles de bronze. Per una banda, l'equip Sub- 21 Femení format per Lídia Rico, Judith Gutiérrez i Marta Peñarando va assolir la tercera plaça. Així mateix, Lídia Rico es va assegurar dues medalles de bronze més, en categoria individual i fent parella amb Clàudia Pérez, del CTT Calella. Per altra banda, els palistes del CTT Ripollet Raúl Porta i Marta Peñarando van quedar en tercera posició a la categoria absoluta.

Raúl Porta i Marta Peñarando van quedar en tercera posició a la categoria absoluta individual.

Ariadna Arnau, seleccionada per la Federació Catalana

Després del seu bon resultat als Campionats de Catalunya de Joves, on es va proclamar campiona en dobles, Ariadna Arnau ha estat seleccionada per la Federació Catalana per disputar un torneig internacional en categoria benjamí a França, concretament a la localitat d'Spalion (Regió d'Occitània), del 23 al 28 d'abril. Aquesta experiència consistirà en el torneig, que tindrà lloc els dies 23 i 24 i, a més, es durà a terme una concentració del 25 al 28.

JS

Ariadna Arnau, campiona de Catalunya en dobles, ha estat seleccionada per a un torneig a França.