Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Cros Vila de Ripollet celebra la seva 41a edició aquest diumenge, 19 de novembre

La prova atlètica començarà a les 9.30 h i comptarà amb diverses proves depenent de l'edat, culminant amb la cursa popular gratuïta. Està organitzada per l'Ajuntament de Ripollet i el Consell Esportiu de la comarca, amb la col·laboració de la Ripollet Unió Atlètica (RUA) i la Diputació.

L'Ajuntament de Ripollet i el Consell Esportiu del Vallès Occidental organitzen aquest diumenge, 19 de novembre, la 41a edició del Cros Vila de Ripollet. La cita esportiva compta amb la col·laboració de l'entitat Ripollet Unió Atlètica (RUA) i la Diputació de Barcelona. La prova començarà a les 9.30 h, i tindrà lloc al parc dels Pinetons.

Al llarg del matí es duran a terme les diferents curses depenent de l'edat, així com el Cros Local Escolar i el Cros Comarcal Escolar. La jornada culminarà amb la cursa popular gratuïta.

Les diferents curses es repartiran segons l'edat dels participants. En prendran part infants des dels cinc anys (nascuts el 2018) fins a joves de 22 anys (nascuts el 2001). La categoria sènior el formen les persones nascudes abans del 2000 i, per últim, hi ha la categoria Màster, que és per a persones majors de 35 anys (nascuts fins al 1988). Tots els atletes hauran de tenir la seva corresponent llicència tramitada per la Federació Catalana d'Atletisme (FCA) per a la temporada en curs. En el cas de la cursa popular, no es necessita cap llicència.

Trobareu tota la informació de la prova a l’apartat del 41è Cros Vila de Ripollet habilitat al portal municipal ripollet.cat.

Podeu consultar els horaris de les curses en aquest gràfic:

ripollet-esp-cros-vila-2023-horari-191123.jpg

Tot seguit, podeu veure els diferents recorreguts depenent de la prova atlètica:

ripollet-esp-cros-vila-2023-circuit-a-191123.jpg

ripollet-esp-cros-vila-2023-circuit-b-191123.jpg

ripollet-esp-cros-vila-2023-circuit-e-191123.jpg

Redacció ripollet.cat - JS