Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Cros Vila de Ripollet celebra aquest cap de setmana la seva 40a edició

Aquest diumenge, la Ripollet Unió Atlètica i la Regidoria d’Esports de l'Ajuntament de Ripollet organitzen el 40è Cros Vila de Ripollet al parc dels Pinetons. El Cros local escolar i el Cros comarcal escolar també formen part del programa d'aquesta activitat.

Aquest diumenge, 22 de gener, l’entitat Ripollet Unió Atlètica (RUA) i la Regidoria d’Esports de l'Ajuntament de Ripollet organitzen el 40è Cros Vila de Ripollet. La jornada esportiva es realitzarà al parc dels Pinetons, i també comptarà amb el Cros local escolar i el Cros comarcal escolar. 

La primera cursa donarà el seu tret de sortida a les 9.30 h amb els corredors sub16 i sub18 masculins. Dues de les proves més destacades i on hi haurà un nombre de participants més elevat serà la cursa popular masculina i la cursa popular femenina, per a corredors no federats, que tindran lloc a les 10.15 i les 12.25 h, respectivament. 

Es tracta d'una cursa popular gratuïta, i les inscripcions es poden fer en aquest enllaç o al web oficial de la Ripollet Unió Atlètica.  

Redacció ripollet.cat - MM