Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CPNL impulsa el concurs JOCen10 per difondre els jocs de taula en català

Els premis als millors videotutorials inclouen vals, lots de jocs, una subscripció a Filmin o un iPad. El patrocinador principal del concurs, Abacus, hi aportarà alguns dels premis i en farà difusió.

Amb motiu del Dia Internacional del Joc, el 28 de maig, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), en col·laboració amb Abacus, reprenen el concurs de videotutorials JOCen10, organitzat per primera vegada l'any 2021. L'objectiu és difondre i promoure els jocs de taula i la creació de materials audiovisuals en català, a més de donar visibilitat a les empreses col·laboradores del programa Totjoc del CPNL.

Fins al 27 d'abril els participants tenen temps per gravar i editar un videotutorial d'un joc de taula en català d'alguna empresa col·laboradora. La participació és gratuïta i els concursants poden enviar fins a tres propostes diferents. Els requisits principals són que els vídeos tinguin una durada màxima de 10 minuts, que estiguin gravats en català, que siguin inèdits i que no continguin referències comercials que no estiguin relacionades amb el joc que s'explica. La resta de requisits i recomanacions tècniques del concurs es poden consultar a les bases.

Quan els participants tinguin el videotutorial preparat, l'hauran de penjar a YouTube i compartir-lo amb el CPNL a través d'un formulari. Els que compleixin els requisits es publicaran al canal de YouTube de Totjoc i es triaran tres guanyadors, que es faran públics el 26 de maig. Els dos primers, escollits per un jurat format per experts en jocs, i el tercer, per votació popular oberta del 3 al 14 de maig. Els premis que s'atorgaran aniran des de lots de jocs, xecs regal d'Abacus, una subscripció a Filmin o un iPad.

Redacció ripollet.cat - NdP