Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CPA Ripollet suma més èxits als campionats de Catalunya i Barcelona en diverses categories

Els representants del club ripolletenc aconsegueixen tres medalles al Campionat de Catalunya de Solo Dance en categories aleví, infantil i cadet. Per altra banda, els patinadors i patinadores del CPA Ripollet es van endur 5 medalles al Campionat de Barcelona N11 en categoria júnior i sènior.

Carla Escrich i Kilian Gomis es van proclamar campions de Barcelona en categoria sènior N11. Foto: Federació Catalana de Patinatge (Adrià Petidier)..
Carla Escrich i Kilian Gomis es van proclamar campions de Barcelona en categoria sènior N11. Foto: Federació Catalana de Patinatge (Adrià Petidier).

El CPA Ripollet continua sumant triomfs als campionats de Catalunya i Barcelona que s'estan disputant aquestes setmanes. La Jonquera va ser l'escenari a principis de maig del Campionat de Catalunya de Solo Dance en les categories d'aleví, infantil i cadet. El club ripolletenc va estar representat per 8 patinadores i patinadors en les diferents categories. En modalitat aleví femení, Júlia Caravantes es va proclamar Subcampiona de Catalunya. Natàlia Gangonells va obtenir la 4a posició en categoria infantil femenina, mentre que les seves companyes Valeria Galisteo i Lucía Monsó van finalitzar en 6a i 7a plaça, respectivament. En categoria infantil masculina, Enric Cañada es va penjar l'or, i Lucia Camarillo es va proclamar Subcampiona de Catalunya en categoria cadet femení. Clàudia Carrión i Abril Oliver van finalitzar en 4a i 6a posició, respectivament.

Júlia Caravantes, Natàlia Gangonells, Enric Cañada, Lucia Camarillo i Clàudia Carrión es van classificar per al Campionat d'Espanya, que se celebrarà a Gandía (Comunitat Valenciana) els dies 18 i 19 de juny.

Èxit també en N11

Aquests dies, també s'ha celebrat el Campionat de Barcelona nivell 11 a Caldes d'Estrac en categoria júnior i sènior. El CPA Ripollet va presentar-s'hi amb 7 patinadors i patinadores, aconseguint un total de 5 medalles.

En categoria sènior masculí, Kilian Gomis es va proclamar campió de Barcelona, i el seu company Xosé Andrés va finalitzar en 6a posició. En categoria sènior femenina, Carla Escrich es va fer amb l'or, seguida de la seva companya Clàudia Aguado que va obtenir la 2a posició. Pel que fa a la categoria júnior femenina, Elna Francès es va penjar l'or, acompanyada al podi per la seva companya de club Mar Cajal, que es va penjar la plata. Aina Lafuente va finalitzar en 6a posició. Tots ells han obtingut el passi al Campionat de Catalunya que se celebrarà els dies 4 i 5 de juny a Rubí.