Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CPA Ripollet aconsegueix un rècord de patinadors convocats amb la selecció espanyola

Fins a tretze patinadors del CPA Ripollet han estat preseleccionats per formar part de la selecció espanyola, una xifra mai aconseguida fins ara pel club ripolletenc.

Clàudia Aguado, una de les patinadores preseleccionades, durant la seva actuació al Campionat del Món de Patinatge Artístic..
Clàudia Aguado, una de les patinadores preseleccionades, durant la seva actuació al Campionat del Món de Patinatge Artístic.

El CPA Ripollet ha aconseguit aquesta setmana un nou èxit esportiu. Es tracta del nombre de patinadors del club que han estat preseleccionats a la selecció espanyola en l'última convocatòria. Fins a tretze membres del club han estat convocats per la selecció, una xifra rècord mai vista fins ara a l'entitat ripolletenca. Per a la pròxima temporada 2022, el CPA Ripollet aporta a la selecció espanyola els següents patinadors preseleccionats: Carla Escrich, Claudia Aguado i Kilian Gomis (sènior); Mar Cajal, Aina Lafuente i Elna Francés (junior); África Valiente (juvenil); Claudia Carrión, Lucia Camarillo i Xavier Cañada (cadet) i Abril Vallmajo, Enric Cañada i Júlia Caravantes (en el grup de promoció en les categories d'infantil i aleví).

Aquesta preselecció de patinadors es realitza a partir dels resultats obtinguts al llarg de la temporada, el que demostra la bona temporada que han dut a terme els patinadors del CPA Ripollet. Els tretze patinadors del club estan convocats del 14 al 16 de gener i del 4 al 6 de març a les instal·lacions del CAR.