Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CPA Ripollet aconsegueix dos podis al Campionat d'Espanya de Patinatge Artístic disputat al Pavelló Joan Creus

África Valiente s'endú la plata i Ruben Quintero, el bronze, al Campionat d'Espanya Juvenil. En total, han participat 7 patinadores del CPA Ripollet, el club amfitrió d'aquesta competició que s'ha dut a terme entre els dies 21 i 23 de juliol.

África Valiente, del CPA Ripollet, va ser plata al Campionat d'Espanya Juvenil..
África Valiente, del CPA Ripollet, va ser plata al Campionat d'Espanya Juvenil.

El Pavelló Municipal Joan Creus ha estat l'escenari aquest cap de setmana del 30è Campionat d'Espanya de Juvenil i Cadet en modalitat lliure. El CPA Ripollet ha estat el club amfitrió i n'ha pres part amb un total de 7 patinadores i patinadors. Una de les actuacions ripolletenques més destacades ha estat la d'África Valiente, que va acabar la primera mànega en el primer lloc a la classificació femenina de juvenil. Finalment, Valiente va aconseguir la plata, només per darrere de la campiona d'Espanya, Carme Tiburcio, del CP Polinyà.

En la categoria masculina de juvenil, el CPA Ripollet es va endur l'altre podi de la competició gràcies a la bona actuació de Rubén Quintero, que va acabar en tercera posició, amb la medalla de bronze. El seu company, David Cerezo, va finalitzar en 8a posició. Ferran Clavero, del CP Sant Quirze, es va proclamar campió d'Espanya.

Ruben Quintero, del CPA Ripollet, va ser bronze al Campionat d'Espanya Juvenil.

Categoria Cadet

En el Campionat d'Espanya cadet, el CPA Ripollet va obtenir diverses posicions. En categoria femenina, Paula Román va acabar en 5a posició, Marina Zalaya va ser 7a, i Laia Martínez, 11a. Per últim, en modalitat masculina, Xavier Cañada va assolir la 6a posició.

El campionat també ha estat l’ocasió escollida pel CPA Ripollet per retre un merescut reconeixement a Llorenç Álvarez, Claudia Aguado i Elna Francés pels seus èxits esportius.

En definitiva, es va viure un cap de setmana de patinatge artístic de molt alt nivell a Ripollet, amb l'única llàstima de la intensa calor que van haver de suportar tant les patinadores com el públic que va assistir a la cita.