Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CPA Ripollet aconsegueix 9 medalles en el Campionat de Barcelona de Solo Dance

De la vintena de patinadors i patinadores del club ripolletenc que van prendre-hi part, fins a 14 es van classificar per al Campionat de Catalunya, que es disputa aquest mes de maig.

Els patinadors i patinadores del CPA Ripollet classificats per al Campionat de Catalunya. Foto: CPA Ripollet..
Els patinadors i patinadores del CPA Ripollet classificats per al Campionat de Catalunya. Foto: CPA Ripollet.

El CPA Ripollet continua sumant bons resultats en els diferents tornejos que disputa. En el Campionat de Barcelona de Solo Dance, que es va disputar a finals d'abril, el club ripolletenc va aconseguir un total de 9 medalles. Els dies 23 i 24 d'abril gairebé una seixantena de patinadors i patinadores es van trobar a Santa Eugènia de Berga, per disputar el campionat en totes les categories, des d'aleví fins a sènior. El CPA Ripollet va participar en totes les competicions amb un total de 20 patinadors, acompanyats de la seva entrenadora Cristina Castro. El balanç final per al club va ser de 9 medalles, amb 5 ors, 2 plates i 2 bronzes. Més enllà dels metalls, s'ha de tenir en compte les bones posicions de tots els seus membres.

En categoria sènior, el vigent campió del món Llorenç Álvarez va tornar a brillar i es va imposar com a campió de Barcelona amb molta claredat per sobre de la resta de patinadors. Álvarez va guanyar amb 156,18 punts, seguit per Christian Ramos, també del CPA Ripollet, que va obtenir la segona posició amb 65,11 punts totals. En categoria sènior femenina, la primera posició també va ser per al club ripolletenc, gràcies a Alba Oliver, que es va imposar a la resta de patinadores. Laia Tallafet va quedar en 4a posició.

llorenc alvarez 02.jpg

Llorenç Álvarez va tornar a enlluernar amb el seu patinatge. Foto: Federació Catalana de Patinatge.

En categoria júnior, Paula Ramírez va finalitzar en 4a posició, i Marta Mengíbar i Clàudia Zalaya van aconseguir la 5a i 7a posició, respectivament. En categoria juvenil, Ona Gàmiz es va proclamar campiona de Barcelona, i la seva companya de categoria Gisela Quesada va finalitzar en 4a posició. A la categoria de cadet, Lucia Camarillo va guanyar la medalla de plata, Clàudia Carrión va acabar en 5a posició, Abril Oliver en 8a, Laia Martínez en 11a i Ibeth Trias en 17a posició. En categoria infantil, Enric Cañada i Valeria Galisteo es van proclamar campions de Barcelona en categoria masculina i femenina, respectivament. Lucia Monsó va obtenir el bronze, seguida de la seva companya Natàlia Gangonells, que va quedar en la 4a plaça. Finalment, en categoria aleví, Júlia Caravantes va finalitzar en 3a posició, assolint així el bronze.

Aquests bons resultats permeten que 14 patinadors del CPA Ripollet, de la vintena que van disputar els campionats, hagin quedat classificats per al Campionat de Catalunya, que es duu a terme durant aquest mes de maig.

podi senior femeni.jpg

Alba Oliver es va proclamar campiona de Barcelona en categoria sènior femenina. Foto: Federació Catalana de Patinatge.