Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El conseller de Salut referma a Ripollet el compromís del Govern amb l'hospital

L'agrupació Junts per Ripollet va reunir en un acte, celebrat el passat 3 de juliol, al conseller de Salut, Josep Maria Argimon, l'exconsellera de Salut, Marina Geli, i el delegat de la Generalitat a Barcelona, el cerdanyolenc Antoni Morral.

Argimon, Geli i Morral a l'acte de Junts per Catalunya al pati del Centre Cultural.
Argimon, Geli i Morral a l'acte de Junts per Catalunya al pati del Centre Cultural

Tot i lamentar l'endarreriment del projecte de construcció de l'hospital promès a causa de la COVID, els participants van explicar que el compromís amb el projecte és viu a l'agenda política, compta amb el suport dels alcaldes dels municipis que l'han d'acollir i, de seguida que els terrenys siguin cedits a la Generalitat, el procés s'accelerarà.

Segons va declarar el conseller de Salut, Josep Maria Argimon (Junts per Catalunya): "Ho tenim planificat i tenim els diners reservats" i va recordar "L'hospital atendrà les malalties més freqüents, de baixa o moderada complexitat, mentre que els casos més complexos continuaran al Parc Taulí, perquè tot no es pot fer a tot arreu i hem de conjugar la proximitat amb la complexitat. Per això el gestionaran el Parc Taulí i l'ICS que és qui s'encarrega de les urgències".