Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, referma el seu compromís amb la construcció de l'Hospital Ernest Lluch

Ho va afirmar en un acte organitzat per l'agrupació de Junts per Ripollet aquest diumenge al matí al pati del Centre Cultural. A més del conseller, també hi van participar l'exconsellera de Salut, Marina Geli, i el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Antoni Morral.

Font: Junts per Ripollet (Maria J. Boyero).
Font: Junts per Ripollet (Maria J. Boyero)

Aquest diumenge al matí, Junts per Ripollet va organitzar al pati del Centre Cultural un acte amb la presència del conseller de Salut, Josep Maria Argimon; l'exconsellera de Salut, Marina Geli, i el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Antoni Morral. El tema principal de la trobada va ser el projecte de l'Hospital Ernest Lluch. Els tres assistents van explicar que el futur hospital "sempre ha estat damunt la taula, perquè és una gran necessitat". A més, van afegir que compta amb el suport dels alcaldes dels municipis que l'han d'acollir i, de seguida que els terrenys siguin cedits a la Generalitat, el procés s'accelerarà.

El conseller Argimon va explicar el moment en què es troba el projecte: "Cal que la Generalitat disposi dels terrenys, perquè, si no és així, no pot construir-hi, ni tan sols encarregar un projecte ni posar-ho al pressupost, però ho tenim planificat i tenim els diners reservats". Així mateix, va afirmar que "els ajuntaments hi estan treballant, perquè ens hem reunit i estem preparant un protocol de treball conjunt". El delegat de la Generalitat, Antoni Morral, va afirmar que es tracta d'una "gestió complexa, ja que una part important dels terrenys són de l'AMB, que els va expropiar en el seu moment, i sembla que a finals d'any o principis de l'altre ja estaran en disposició de ser cedits". Segons l'exconsellera Marina Geli, "és necessari fer l'hospital per equilibrar el sistema hospitalari i per esponjar el Parc Taulí".

L'acte estava organitzat per l'agrupació de Junts per Ripollet, en col·laboració amb la resta de coordinadores dels municipis que es beneficiaran del futur Hospital: Cerdanyola del Vallès, Badia, Montcada i Reixac i Barberà del Vallès.

acte hospital 01.png

acte hospital 03.png