Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell d'Alcaldies del Vallès Occidental trasllada al conseller de Territori les seves inquietuds pel dèficit d'infraestructures a la comarca

El conseller Juli Fernàndez va assistir al Consell celebrat fa una setmana, en el qual es va tractar la manca d'inversions en mobilitat al Vallès Occidental.

Foto: Consell Comarcal del Vallès Occidental..
Foto: Consell Comarcal del Vallès Occidental.

El Consell Comarcal del Vallès Occidental va acollir la setmana passada, dijous 1 de desembre, una nova sessió del Consell d'Alcaldies de la comarca, en el qual es van abordar les infraestructures del Vallès Occidental amb la presència del conseller de Territori, Juli Fernàndez. Les diferents alcaldies van traslladar al conseller les seves inquietuds en matèria d'infraestructures i mobilitat. Tal com va explicar el president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, l'organisme té "l'objectiu de redreçar el dèficit històric en infraestructures al territori, que s'ha traduït en impactes negatius per l'economia, en hores perdudes a la carretera, en una alta sinistralitat, en ciutats plenes de cotxes i, per tant, també en una pitjor qualitat de l'aire als centres urbans".

La reunió va acabar amb la promesa de realitzar, durant el primer trimestre de l'any vinent, una nova sessió de treball sobre el Pla Específic de Mobilitat dels Vallesos. Aquest Pla, aprovat pel Govern de la Generalitat el 2021, vol millorar la xarxa d'infraestructures de la comarca i promoure una mobilitat sostenible, a partir de les propostes i idees sorgides d'unes sessions participatives amb entitats i ciutadania dutes a terme durant el 2017.

JS