Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal publica el Catàleg Interactiu Vehicle Vallès Km 0

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha publicat el Catàleg Interactiu Vehicle Vallès Km 0, un projecte que reuneix dades sobre la fabricació d’automoció al Vallès Occidental i on apareix una empresa de Ripollet.

Captura de pantalla del que pot trobar l'usuari al portal web.
Captura de pantalla del que pot trobar l'usuari al portal web

L’empresa de Ripollet Alpha Automotive Solutions S.L. apareix al Catàleg Interactiu Vehicle Vallès Km0, un projecte del Consell Comarcal del Vallès Occidental que neix com a resultat de l’exploració, recopilació i síntesi d’informació sobre la fabricació d’automoció a la comarca. El catàleg mostra el potencial de les empreses del Vallès Occidental en la transició cap a la mobilitat elèctrica. 

Aquest catàleg interactiu permet a l’internauta descobrir les parts fonamentals que composen un vehicle elèctric. L’usuari pot trobar un cotxe elèctric situat a la primer secció i explorar les parts que el composen, a partir de nou grups de components que fabriquen diverses empreses del Vallès Occidental. L’usuari pot conèixer en quin àmbit treballa cada empresa a partir de les temàtiques següents: carrosseria i xassís, habitacle i sistemes electrònics, rodes, suspensió, sistema de fre, seguretat, powertrain i drivetrain, direcció i altres sistemes i components.   

El portal facilita múltiples enllaços per fer possible la interactivitat, que aporta a l’usuari una experiència nova explorant totes les empreses a través de les diferents seccions. És en aquest apartat on trobem tota la informació relacionada amb Alpha Automotive Solutions S.L., una empresa ripolletenca dedicada a serveis de logística i assemblatge que compta amb menys de 50 treballadors.  

Redacció ripollet.cat - MM