Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Comitè de Dones fa públic un comunicat arran la destrucció del vinil del 8M

El vinil va ser col·locat a la plaça del Molí dins el marc de les activitats del 8M, Dia Internacional de les Dones. En ell es podien veure tres dones amb el braç alçat i el predomini del color lila.

El Comitè de Dones de Ripollet ha fet un comunicat en relació amb la destrucció del vinil que es va col·locar a la plaça del Molí dins de les activitats del 8 de març.

En aquest escrit, titulat "Calia?", el Comitè exposa que és "una veritable llàstima i vergonya" el succeït, i que "no parla gaire bé d'algunes persones del municipi". Les membres del Comitè han exposat que aquest acte "suposa un exemple clar de la falta de respecte, la falta de civisme i l'atac que, encara avui dia, hi ha cap al moviment en defensa dels drets de les dones".

En el comunicat expliquen que aquest vinil era la feina feta per part de joves artistes, que van voler aportar el seu disseny per convertir-lo en un símbol del moviment feminista a Ripollet. Amb tot, expressen que davant aquest fet la lluita feminista continua, reivindicant la lluita de les dones com a motor del canvi social, econòmic i de la salut.

Redacció ripollet.cat - MM