Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club d'Escacs Palau Ausit obre les inscripcions per formar part de l'entitat

L'entitat no només està centrada en els seus cursos d'escacs, sinó que també organitza trobades de jocs de taula, projeccions de cinema, vetllades de lectures, enfrontaments de videojocs retro i excursions.

Amb l'arribada del setembre, el Club d'Escacs Palau Ausit torna a les seves activitats habituals i obre les inscripcions per a tothom que hi estigui interessat. Cal tenir en compte que, tot i ser un club d'escacs, la seva activitat no només se centra en els cursos d'escacs, sinó que també organitza trobades de jocs de taula, projeccions de cinema, vetllades de lectures, enfrontaments de videojocs retro i excursions per als seus socis i sòcies. Els ripolletencs i ripolletenques interessats a formar part del club, poden demanar més informació al 626 570 770 o al correu escacspalauausit@gmail.com. També poden anar presencialment a la seva seu, a l'Associació de Veïns Can Vargas (c. de Federico García Lorca, 5), dimarts, dijous i divendres, de 17 a 19 h.

Recordem que el Club d'Escacs Palau Ausit compta amb diversos equips absoluts i d'edats, que participen en la Lliga Catalana d'escacs. L'entitat també participa a Ripollet Ràdio, amb el seu programa de ràdio, "Ratones de Buhardilla", que s'emet cada segon dimarts de mes, de 21 a 22 h. El pòdcast de l'espai també està disponible al web de l'emissora local, en aquest enllaç.

Club Escacs Palau Ausit -1.png

El Club d'Escacs Palau Ausit presenta el seu programa "Ratones de buhardilla" a Ripollet Ràdio.

Homenatge a l'activista i mestra Maite Martín Val

Aquest passat dissabte, 10 de setembre, el Club d'Escacs Palau Ausit va organitzar el 1r Torneig d'Escacs – Memorial Maite Martín Val, en homenatge a la mestra ripolletenca, activista, defensora de la cultura i les tradicions populars, lluitadora veïnal i presidenta de l'Associació de Veïns del barri de Sant Andreu. Al torneig, hi van participar 30 jugadors, de tots els nivells i edats, vinguts d'arreu de Catalunya. Un dels moments més emotius va ser l'entrega de trofeus, que va anar a càrrec dels familiars de Maite Martín Val. Es van lliurar un total de 13 trofeus. El campió absolut del campionat va ser Marc Almería, mestre del Club d'Escacs Comtal del Poble Sec.

Club Escacs Palau Ausit -9.jpg

El 1r Torneig d'Escacs – Memorial Maite Martín Val va reunir un total de 30 jugadors, de tots els nivells i edats.

Èxit de participació en la Festa Major

Com moltes altres entitats de Ripollet, el Club d'Escacs Palau Ausit va prendre part a la Festa Major amb activitats obertes a tothom. En el seu cas, va organitzar el 1r Torneig d'Escacs de Festa Major i el 1r Torneig de Parxís. Al Torneig d'Escacs, celebrat a les pistes de l'Esbar, hi van participar un total de 80 jugadors, de tots els nivells i edats, vinguts d'arreu de Catalunya. Es van lliurar 20 trofeus. El campió absolut fou el jove ripolletenc i Mestre Internacional Adrián Jiménez Ruano.

Club Escacs Palau Ausit -5.jpeg

El 1r Torneig d'Escacs de Festa Major va aplegar 80 jugadors. Foto: Joan Gorchs (Acció Fotogràfica de Ripollet).

Per la seva banda, al 1r Torneig de Parxís hi van participar 40 persones, de totes les edats, que es van trobar el passat 27 d'agost a l'Escola Anselm Clavé. Es van lliurar 6 trofeus (als tres primers classificats, el millor Sub-12, al millor Sub-10 i a la millor veterana). La campiona va ser Abril Martínez Petit, una jove ripolletenca de 24 anys.

JS

Club Escacs Palau Ausit -2.jpeg

Un total de 40 persones es van reunir a l'Escola Anselm Clavé per participar al 1r Torneig de Parxís de Festa Major. Foto: Joan Gorchs (Acció Fotogràfica de Ripollet).

Club Escacs Palau Ausit -6.png