Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club d'Escacs Palau Ausit finalitza la Lliga Catalana d'Escacs 2023

Ara que el club ha finalitzat la Lliga Catalana d'Escacs 2023, fa balanç de la temporada i destaca el paper d'alguns dels seus jugadors.

El Club d'Escacs Palau Ausit va finalitzar aquest passat cap de setmana la Lliga Catalana d'Escacs 2023. L'equip A ha aconseguit salvar la categoria Segona Provincial amb una meritòria quarta posició, mentre que l'equip B ha finalitzat 9è de Tercera Provincial.

L'equip Sub 12 del Club d'Escacs Palau Ausit ha obtingut l'ascens a la màxima categoria dels escacs catalans després de finalitzar la lliga a la segona posició. A més, ara l'equip té la possibilitat d'esdevenir Campió de Catalunya els pròxims mesos.

Des del club, han destacat el paper d'Asier Sánchez, jugador debutant i de categoria Sub 10, que no ha perdut cap partida aquesta temporada; i també el paper d'Ephrem Christea, jugador Sub 12, que també ha guanyat totes les partides i s'ha proclamat tercer classificat de la província de Barcelona en la modalitat d'Escacs Ràpids.

El Club d'Escacs Palau Ausit també ha informat que pròximament participaran a la final de la Copa Catalana de Segona Provincial i a diferents torneigs arreu de Catalunya; així com n'organitzaran d'altres.

Redacció ripollet.cat - MM