Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club d'Escacs Palau Ausit es proclama campió de Catalunya d'escacs llampec per equips de 2a provincial

L'equip de Ripollet, format per Ephrem Christa Pereira, Catherine Maria Pereira, Rubén Cortés i Eloi Serrano, va aconseguir 17 punts dels 36 possibles en els diferents enfrontaments.

D'esquerra a dreta: Ephrem Christa Pereira, Catherine Maria Pereira, Rubén Cortés i Eloi Serrano. Foto: Club d'Escacs Palau Ausit..
D'esquerra a dreta: Ephrem Christa Pereira, Catherine Maria Pereira, Rubén Cortés i Eloi Serrano. Foto: Club d'Escacs Palau Ausit.

L'equip A del Club d'Escacs Palau Ausit ha rubricat una gran actuació aquest diumenge, 12 de novembre, en el Campionat de Catalunya d'Escacs Llampec per Equips, que s'ha disputat a Calonge. L'equip ripolletenc, format per Ephrem Christa Pereira, Catherine Maria Pereira, Rubén Cortés i Eloi Serrano, es va proclamar campió de Catalunya d'escacs llampec per equips de 2a divisió provincial. Després dels diversos enfrontaments amb equips de diferents categories dels escacs catalans, l'equip de Ripollet va obtenir 17 punts dels 36 possibles.

Portes obertes al club

Per tal de continuar acostant el món dels escacs a tota la ciutadania, el Club Palau Ausit obre les portes a tothom qui s'hi vulgui acostar. Les portes ofertes seran els dilluns, dijous i divendres, de 17 a 19 h, a l'Associació de Veïns Can Vargas (c. de Federico García Lorca, 5); i els dimecres, de 17.30 a 18.30 h, al Casal d'Avis (c. del Calvari, 90).

Redacció ripollet.cat - JS