Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club d'Escacs Palau Ausit avança les seves pròximes activitats

Entre les pròximes activitats del club, es poden trobar des d'activitats obertes a tothom a les competicions en les quals competiran les persones associades del club.

El Club d'Escacs Palau Ausit ha iniciat la seva Lliga Interna d'escacs, una competició que es disputen els socis de l'entitat. Aquest torneig permet que els seus participants puguin jugar de forma presencial, a les instal·lacions de l'Associació de Veïns Can Vargas, i també en línia. La competició arribarà a la seva fi amb la celebració del tradicional aperitiu de Nadal. Durant la trobada es farà el lliurament dels premis d'aquesta Lliga Interna i també dels premis del Torneig Llampec, que es durà a terme el mateix dia de l'aperitiu. 

A més de totes aquestes activitats a escala interna, el Club d'Escacs Palau Ausit tindrà representació a la Lliga Catalana 2023 amb dos equips sèniors, un d'ells a Segona Categoria i l'altre a Tercera. A més, un equip Sub12 formarà part de la Categoria Promoció. 

La representació ripolletenca traspassa fronteres i és que, a més de totes aquestes competicions, el club també participa en la Lliga Alemanya d'escacs, a través de la plataforma Lichess.org. Per la seva banda, el membre de l'entitat, Rubén Cortés Escalé, està participant en l'Open de Terrassa de forma presencial, un torneig amb representació d'equips i jugadors de tota la província amb un alt nivell. 

Perquè tothom s'engresqui a formar part de la família del Club d'Escacs Palau Ausit, des de l'entitat es recorda que ofereix classes d'escacs, tant per a adults com per a infants. Aquestes classes tenen lloc els dimarts, dimecres, dijous i divendres, entre les 17 i les 19 h. Però les activitats del club va més enllà dels escacs, ja que també es fan sessions de cinema, jocs de taula i videojocs retro. El club fa una crida perquè tots els interessats s'animin i formin part de l'entitat, convidant a tothom a l'Associació de Veïns Can Vargas (c. de Federico García Lorca, 5) qualsevol tarda per veure-hi totes les propostes que ofereixen, o bé es posin en contacte a escacspalauausit@gmail.com o 626 570 770 .  

MM