Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club de Hoquei Ripollet presenta tots els seus equips

Enguany són 17 equips de diferents categories sota el mateix escut.

Fotografia oficial de tot el Club Hoquei Ripollet Foto: Cedida pel club..
Fotografia oficial de tot el Club Hoquei Ripollet Foto: Cedida pel club.

El Club Hoquei Ripollet ja fa mesos que està competint en les diferents categories, però va ser aquest divendres, 12 de gener, quan van fer la presentació oficial dels 17 equips que formen el club, davant l'afició i les famílies.

L'acte va començar amb una xocolatada popular per a tots els assistents, que va donar pas, a les 19.00 h, a la presentació de tots els equips, amb la presència de l'alcalde, Luis Tirado i el regidor d'esports, Manel Martínez. El funcionament de la presentació va donar protagonisme a cadascun dels jugadors, ja que sortien de forma individual quan se'ls cridava pel seu nom, fins que formaven l'equip sencer i després donaven la volta a la pista. Posteriorment, es van fer les fotografies per equips i la foto oficial de tot el Club Hoquei Ripollet.

4bf74480-bdd4-43cc-9e74-a4cdb028c930.JPG

 

Una temporada amb expectatives

El president del Club Hoquei Ripollet, Albert Figueras, explica que la plantilla, sobretot la del primer equip, "està pensada per lluitar per l'ascens i que per això es van fer reforços a principi de temporada". En aquesta línia, també admet que la categoria en la qual juga l'equip és molt competitva i ascendir a Nacional catalana "no és gens fàcil en tractar-se de la divisió més alta en l'àmbit de Catalunya". Ara mateix, l'equip es troba a mitja taula d'una lliga molt apretada on, qualsevol victòria o derrota, et pot fer moure posicions cap amunt o cap avall. "Quedar primer i tenir l'ascens directe és realment complicat, per això l'objectiu ha de ser quedar entre els 4 primers per poder disputar la promoció", afegeix el president del club.

Redacció Ripollet.cat - DVT

 

d8840b64-67f7-4a3b-82a7-5051f8259ad8.JPG