Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CIP Molí d’en Rata fa una crida per recopilar postals amb història

A partir del 17 de setembre, el Centre d’Interpretació del Patrimoni acollirà l’exposició “Espero una postal”, que repassa històries de vida a través de les postals, i demana als veïns i veïnes de Ripollet que tinguin postals amb un significat especial que les hi cedeixin o permetin fotografiar-les.

Després de ser estrenada a Barcelona, l’exposició “Espero una postal” es podrà gaudir a partir del 17 de setembre al CIP Molí d’en Rata de Ripollet. La mostra, produïda pel Museu d’Història de Catalunya, proposa repassar petits episodis de vida, que han arribat als nostres dies a través de les postals.

Aprofitant l’ocasió, el CIP Molí d’en Rata fa una crida als veïns del municipi que hagin guardat postals amb una història al darrere, com pot ser la postal d’algun familiar des de la mili, o d’un parent que va emigrar a un altre país o, fins i tot, d’un avi que va marxar a fer les Amèriques, perquè les cedeixin al fons patrimonial i siguin exposades. Una vegada acabi l’exposició, seran retornades als seus propietaris, que també poden escollir l’opció de deixar-les fotografiar per a la mostra.

Els ripolletencs i ripolletenques que desitgin col·laborar compartint les seves postals antigues poden trucar al 93 594 60 57 o enviar un correu electrònic a molidenrata@ripollet.cat.

Redacció ripollet.cat - SC

ripollet-cul-exposicio-espero-una-postal-cartell-040923.jpg