Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CFA Jaume Tuset inicia nous cursos de català, castellà i Graduat en Educació Secundària (GES) durant aquests mesos de gener i febrer de 2024

El Centre de Formació d'Adults de Ripollet compta amb un sistema de matrícula viva i, per tant, qualsevol persona es pot inscriure a un curs sempre que hi hagi places. Per a més informació, podeu adreçar-vos al centre (rbla. de Pinetons, 1) o trucar al telèfon 936 914 700.

El Centre de Formació d'Adults Jaume Tuset ja ho té tot preparat per tornar a obrir les portes dilluns vinent, 8 de gener, després de les vacances de Nadal. Els seus cursos reprendran les classes habitualment. A més, el centre educatiu ha avançat que, durant aquests mesos de gener i febrer, començaran uns nous cursos de català, castellà i el Graduat d'Educació Secundària (GES) per a majors de 18 anys.

El CFA Jaume Tuset compta amb un sistema de matrícula viva, que permet la matriculació de qualsevol persona al curs que desitgi en qualsevol moment, sempre que hi hagi places. Per a rebre més informació, podeu adreçar-vos, a partir del dia 8 de gener, al mateix centre (rbla. de Pinetons, 1) o trucar al telèfon 936 914 700.

Redacció ripollet.cat - JS