El CF Ripollet ret homenatge als seus exjugadors més veterans amb motiu del Centenari

Una selecció d'exjugadors del CF Ripollet es van enfrontar diumenge a l'equip de veterans del FC Barcelona.

Fotografia de l'homenatge als exjugadors del CF Ripollet. Fotos: Ramón Argenté..
Fotografia de l'homenatge als exjugadors del CF Ripollet. Fotos: Ramón Argenté.

El Camp Municipal de Futbol de Ripollet va viure un diumenge ple d'emocions. A les 19 h, es va disputar un partit amistós que va enfrontar una selecció d'exjugadors del CF Ripollet contra l'equip de veterans del FC Barcelona, amb motiu del centenari del club ripolletenc. Abans del partit es va viure el moment més emotiu, amb el sentit homenatge als antics jugadors del club. Es van aplegar veterans que hi havien jugat a partir dels anys 40. A la gespa hi era, entre altres, l'exjugador més veterà del club, Sebastià Argenté, amb 91 anys. L'homenatge va continuar amb l'entrega a tots els exjugadors de samarretes i gorres del centenari i un posterior aperitiu amb tots els protagonistes de la jornada.

Bon inici de lliga per al primer equip

Les emocions al Camp Municipal ja havien començat al matí, amb el debut del primer equip a Segona Catalana. Els ripolletencs es van imposar al Gironella en una victòria treballada per 1 a 0. Un gol de Marçal Lladó, pocs minuts abans del descans, van trencar la igualtat en el marcador, que ja no va moure's en la resta de partit. Bon debut de l'equip i del seu nou entrenador, Sergio López.