Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centro Aragonés estrena la seva nova pàgina web

El nou portal centroaragonesripollet.com, que ha comptat amb el suport del Partit Popular, inclou una visita virtual als continguts de l'entitat, com els seus cartells amb les activitats previstes, així com galeria d'imatges d'antics esdeveniments.

El Centro Aragonés de Ripollet ha inaugurat la seva nova pàgina web centroaragonesripollet.com, amb l'objectiu que més veïns i veïnes coneguin les activitats que organitza i la seva història. Víctor Diéguez, cap de llista de la candidatura del Partit Popular a les Eleccions Municipals, ha estat l'encarregat de presentar aquest dijous, 11 de maig, la nova eina de l'entitat. L'agrupació local del PP s'ha implicat activament en la creació i promoció del nou web. "Al PP ens agrada ajudar les entitats a millorar i que puguin difondre les seves activitats, perquè considerem que també és una manera de millorar Ripollet", ha explicat Diéguez.

DSC_0002.JPG

La nova pàgina web del Centro Aragonés compta amb una visita virtual als continguts de l'entitat. A la seu virtual, es pot consultar els diferents cartells i activitats que organitza l'entitat. Així mateix, també hi ha una galeria d'imatges virtual, on s'aniran penjant fotografies i cartells antics, perquè els visitants també coneguin la història de l'entitat. El portal també permet contactar a través del whatsapp amb el Centro Aragonés per fer les consultes que es tinguin. Víctor Diéguez ha indicat durant la presentació: "Creiem que la resta d'entitats i comerços de Ripollet han d'avançar en aquest sentit, modernitzant les seves pàgines web per arribar a més persones".

Redacció ripollet.cat - JS

DSC_0008.JPG