Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre Excursionista estrena una nova secció de marxa nòrdica

A partir d'aquest 2024, el Centre Excursionista de Ripollet (CER) organitzarà dues sortides setmanals de marxa nòrdica, un esport en ple auge que permet combinar tant l'amor a la natura com la cura de la salut.

El Centre Excursionista de Ripollet (CER) comença aquest any 2024 amb l'estrena d'una nova secció esportiva. Es tracta de la secció de marxa nòrdica, una disciplina esportiva que permet recórrer espais naturals, de forma sostenible i en companyia, enfortint tant cames com braços. El club admet que l'inici d'aquesta nova secció s'haurà d'anar ajustant i adaptant a les preferències dels seus participants, però d'inici preveu dues sortides setmanals per practicar la marxa nòrdica.

Per participar en aquesta activitat, caldrà ser soci i tenir llicència federativa de la FEEC, modalitat A o superior. Podeu informar-vos i inscriure-us, trucant al telèfon 636 926 656, o adreçant-se a la seu del CER, ubicada al Centre Cultural. Podeu trobar el Centre Excursionista al Centre Culturals els dimarts no festius, de 19 a 20.30 h.

imatge marxa nordica.png

Les sortides de marxa nòrdica es realitzaran de forma habitual cada dimecres i divendres, a les 9 del matí. Les sortides tindran una durada d'entre 2 i 3 hores, amb una distància de 8 a 10 quilòmetres. L'activitat serà inicialment gratuïta, però cada soci haurà de portar el material requerit (bastons de marxa nòrdica).

Podeu trobar més informació a centreexcursionistaripollet.com o escrivint a info@centreexcursionistaripollet.com.

Redacció ripollet.cat - JS