Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre d'Esplai l'Estel celebra el seu 42è aniversari

L'entitat, que es dedica al lleure infantil i juvenil des de fa més de quatre dècades, ho celebrarà aquest diumenge, 20 de novembre, amb una tarda plena d'activitats infantils i familiars a la plaça del Molí.

El Centre d'Esplai l'Estel, que fa més de quaranta anys que es dedica al lleure infantil i juvenil de la ciutat, ofereix aquest diumenge, 20 de novembre, una tarda plena de diversió per commemorar el seu 42è aniversari. La festa començarà a les 16 h, a la plaça del Molí, amb un seguit d'activitats dinamitzades per les monitores: taller de treballs manuals i maquillatge, concurs de dibuix, jocs XXL i un mural col·laboratiu. L'acte continuarà amb el concert del grup d'animació infantil Can Cantem, amb el seu espectacle "Vine a la festa" a les 18 h. La tarda culminarà, a les 19 h, amb la xocolatada popular, considerada ja una tradició d'aquesta festivitat de l'entitat.

El Centre d'Esplai l'Estel de Ripollet és una entitat de lleure juvenil que treballa i promou l'educació en valors per als infants i joves de Ripollet, amb seu social a la Torre de Can Mingrat. Actualment, l'Estel compta amb una participació de 120 infants i joves a les tardes d'Esplai d'hivern. Aquest número augmenta al Casal d'estiu, on l'entitat pot acollir fins a 200 persones. A banda de les activitats infantils, l'Estel també organitza esdeveniments públics molt variats per al municipi, com per exemple: el Tió a la Rambla, la Nit Jove i el Correaigües de la Festa Major.

CG