Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre d’Esplai La Gresca celebra el seu 30è aniversari

La Gresca està de festa i ofereix, aquest divendres i dissabte, activitats dirigides a tots els públics

Graci Mora, codirectora, i Eric Plata, dinamitzador de joves del Centre d'Esplai La Gresca.
Graci Mora, codirectora, i Eric Plata, dinamitzador de joves del Centre d'Esplai La Gresca

El Centre d'Esplai La Gresca commemora els seus 30 anys d'història a Ripollet. Amb motiu d'aquest aniversari han organitzat, per divendres i dissabte, activitats que van dirigides a tots els veïns i veïnes de Ripollet.

Tal com van dir en l'Info Setmanal Graci Mora, codirectora, i Eric Plata, dinamitzador de joves de La Gresca, han preparat per divendres i dissabte un seguit d'activitats que van des dels més petits fins als més grans durant les jornades de divendres i dissabte.

Divendres s'iniciarà aquesta celebració amb activitats dirigides als més petits, seguida per una batucada que va enfocada a un públic més adult, i tancarà la nit la festa jove.

En dissabte es començarà amb l'activitat de zumba dirigida a tothom, i a partir del migdia, hi haurà un seguit d'activitats infantils, on participaran entitats tant de Ripollet com Cerdanyola. Com no podia ser d'altra manera, també celebraran el ja mític concurs de paella, i per tancar tots els actes de celebració, es realitzarà un espectacle d'improvisació.

Els dos membres de l'Esplai van concloure que segueixen amb ganes de continuar treballant i lluitant "com hem fet durant aquests 30 anys" i esperen que tothom pugui gaudir d'aquestes jornades de celebració.

Redacció ripollet.cat - OP