Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre Cultural reobre el seu servei de bar

Aquest dijous, 7 d'octubre, va reobrir al públic el bar del Centre Cultural, després de tres anys tancat, entre les obres de reforma, la pandèmia i un llarg procés de licitació del servei.

Les instal·lacions han estat totalment renovades i ampliades, per tal que l'espai pogués acollir el servei de restaurant, amb la incorporació d'una cuina i un magatzem i el canvi d'ubicació dels lavabos. Aquesta remodelació va formar part del projecte de millora del Centre Cultural, licitat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona, per prop de 600.000 euros. A més del bar, les obres també van afectar el pati i a la sala d'exposicions, a banda d'algunes intervencions puntuals en diverses sales de tallers i reunions.

L'any passat, mentre les instal·lacions culturals es mantenien tancades per la pandèmia, l'Ajuntament va licitar la concessió del bar-restaurant del Centre Cultural, per un termini de dos anys, més dues possibles pròrrogues d'un any cadascuna. Un procés que es va haver de portar a terme en dues ocasions, en declarar-se deserta la primera licitació i convocar una de nova, que es va adjudicar aquest estiu. Sota el nom d'El Cultural, l'objectiu és oferir un servei de bar restaurant de qualitat al públic en general, a més de donar un servei complementari a les diferents activitats que es realitzen en el Centre Cultural.

NdP