Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CB Ripollet té nova junta directiva

La nova junta anuncia que seguirà la línia de treball que s'ha dut fins ara al club per potenciar el bàsquet femení, la base i els valors que caracteritzen el club.

Marc Pérez (esquerra) i Modest Serra (dreta), al programa Cor Blau de Ripollet Ràdio..
Marc Pérez (esquerra) i Modest Serra (dreta), al programa Cor Blau de Ripollet Ràdio.

El CB Ripollet ja té nova junta directiva per als pròxims anys, encapçalada pel nou president Modest Serra i Vila. D'aquesta manera, es tanca el procés iniciat en l'Assemblea del passat 26 d'octubre, quan es va formalitzar la dimissió per motius personals de la presidenta, vicepresidenta, secretària i tresorera del club. Davant la importància dels càrrecs en qüestió, es va convocar un procés per presentar candidatures i, 15 dies després, ha estat escollida l'única candidatura que s'hi va presentar.

Més en concret, l'equip encapçalat pel president Serra i Vila comptarà amb Marc Pérez a la vicepresidència, la tresoreria serà responsabilitat de Toni Brualla, José Luís García exercirà de secretari, la coordinació esportiva la gestionarà Pol Brualla, les xarxes socials, Jordi Jorba, i treballaran com a vocals Ruth Enfedaque, Ismael Hidalgo i Àlex Yuste.

A més, la nova estructura contempla que integrants de la junta ajudaran i faran suport a la coordinació esportiva, atès que el CB Ripollet té actualment 14 equips.

La candidatura guanyadora es va formar amb els càrrecs directius que no van dimitir en aquella Assemblea i, per aquest motiu, la nova junta ha anunciat que seguirà la línia de treball que s'ha dut fins ara, fomentant i potenciant la base, treballant perquè el bàsquet femení continuï creixent i transmeten els valors que sempre han caracteritzat el club.

Redacció: Ripollet.cat - DVT