Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CB Ripollet retira la primera samarreta d'una jugadora, el 15 de la capitana Neus Parralejo

La jugadora anuncia la seva retirada del bàsquet de competició en una jornada emotiva i històrica, ja que el sènior femení aconsegueix per primera vegada l'ascens a Copa Catalunya.

Neus Parralejo, capitana del sènior femení del CB Ripollet, és la primera jugadora de l'entitat a qui se li retirarà la samarreta. Foto: CB Ripollet..
Neus Parralejo, capitana del sènior femení del CB Ripollet, és la primera jugadora de l'entitat a qui se li retirarà la samarreta. Foto: CB Ripollet.

El Pavelló Francesc Barneda va viure aquest passat diumenge, 14 de maig, una tarda emotiva i històrica. El sènior femení del CB Ripollet va obtenir una contundent victòria contra el Sant Quirze BC (68-28), un resultat que atorga a l'equip l'ascens matemàtic a Copa Catalunya. La presidenta del club, Núria Gorina, va prendre la paraula després del matx per anunciar que la capitana Neus Parralejo deixarà el bàsquet de competició al final d'aquesta temporada. Per tant, el partit de diumenge va ser el darrer que disputava la capitana al Barneda. Gorina va destacar "la perseverança, l'empenta i el compromís de Neus Parralejo, ha estat un referent per cohesionar l'equip i ha ajudat a tirar endavant l'entitat".

El club retirarà la seva samarreta, amb el número 15. Es tracta d'un fet històric perquè és la primera vegada que el CB Ripollet retira la samarreta d'una jugadora. "El nostre club, fundat l'any 1931, té una llarga història que ha generat jugadors referents per a les noves generacions del CB Ripollet; a partir d'avui i en un acte de justícia història, també tindrem referents femenins en el nostre club", ha destacat la presidenta del club, Núria Gorina.

El sènior femení celebra l'ascens a Copa Catalunya. Foto: CB Ripollet.

El sènior femení celebra l'ascens a Copa Catalunya. Foto: CB Ripollet.

Cap de setmana rodó per a les esquadres blaves

L'anunci de la retirada de la samarreta de la capitana del sènior femení arribava just després d'aconseguir l'ascens matemàtic a Copa Catalunya, una fita històrica per al club, que va gaudir d'un cap de setmana farcit de bones notícies. Un dia abans, dissabte 13, l'equip sènior A masculí va obtenir, per tercer any consecutiu, una plaça a la final a 8 de la Copa Catalunya. L'alegria de l'objectiu assolit va arribar després d'una molt treballada victòria a la pista del CB Vic (74-79).

També el sènior B masculí i les esquadres Sots25 tant femenina com masculina van rubricar amb victòria els seus respectius enfrontaments. De fet, el Sots25 masculí assegura amb el seu triomf la primera posició al seu grup i l'ascens al nivell A.

Redacció ripollet.cat - JS