Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CB Ripollet enceta un procés electoral per escollir nova junta directiva

Durant l'Assemblea General Ordinària de la setmana passada, la presidenta, el vicepresident i la secretària van deixar els seus càrrecs per motius personals i, com que són tres càrrecs imprescindibles, la junta es va dissoldre. El CB Ripollet inicia el procés de relleu, amb una primera candidatura formada per membres de l'antiga junta.

La junta directiva del CB Ripollet va dimitir en bloc el passat dijous, 26 d'octubre, durant l'Assemblea General Ordinària del club. Durant la reunió, la presidenta, Núria Gorina, el vicepresident i la secretària van anunciar que deixaven el seu càrrec per motius personals, malgrat que la junta es va renovar fa cinc mesos. Aquests són tres càrrecs orgànics imprescindibles per a qualsevol directiva i, per aquesta raó, tots els seus membres van anunciar-ne la dissolució.

Després d'aquest anunci, els membres de l'antiga junta que no havien dimitit van presentar la seva candidatura per dirigir el Club Bàsquet Ripollet. Així doncs, l'Assemblea General va decidir iniciar el procés electoral per dotar-se d'una nova junta directiva. Si no hi ha més candidatures, aquesta candidatura seria proclamada nova junta directiva, i si n'hi hagués més d'una candidatura, caldria votar. Malgrat tot, l'activitat social i esportiva no s'ha vist afectada per aquest procés de relleu a la direcció del club.

L'Assemblea va continuar amb la presentació per part de la directiva sortint del balanç de la temporada 2022-2023, on es constata la dinàmica de creixement del club en aspectes com la base i el sanejament dels comptes del club, fruit del treball col·lectiu. L'entitat té aquesta temporada 14 equips, entre els federats i els de l'escola de l'entitat.

Redacció ripollet.cat - JS