Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal de Joves arriba al seu 25è aniversari amb una tarda d'activitats

Aquest dissabte, 12 de novembre, el Casal de Joves de Ripollet ha celebrat el seu 25è aniversari. S’han realitzat diverses activitats a la tarda a la rambla de Sant Jordi i al pati del Centre Cultural, amb la participació d’entitats culturals del municipi.

La festa del 25è aniversari del Casal de Joves va començar dissabte, 12 de novembre, a les 17.30 h al ritme de la batucada marcada per la colla de Diables de Ripollet, a la vegada que feien ballar la seva bèstia, el Poll Foll. Un cop la colla ha finalitzat la seva actuació, han agafat el torn els membres de Rhythm’n’Moyo, que també han fet ballar tots els assistents al ritme de la seva batucada. Una bona colla de veïns i veïnes s’han aplegat a l’entorn de la rambla per veure les actuacions i passar una bona estona.

IMG_0790.JPG

Paral·lelament a aquestes activitats, tenia lloc una demostració d’skate i scooter a la rambla de Sant Jordi. Els més menuts, acompanyats pels monitors, han pogut posar-se a prova i intentar fer trucs i salts amb les barres i rampes instal·lades per a l’ocasió.

Després d’aquestes dues batucades, s’han dut a terme al pati del Centre Cultural diversos concerts de bandes locals, com els Roof Bandits i els Uncommon. Un punxa discos ha estat l’encarregat de tancar la festa i fer ballar als assistents fins a la nit.

MM

IMG_0782.JPG

IMG_0794.JPG

IMG_0795.JPG

IMG_0785.JPG

IMG_0801.JPG

IMG_0803.JPG