Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El carrer Nou consolida la transformació en zona de vianants

El projecte de reurbanització del carrer Nou es farà seguint la línia marcada pel carrer de la Sagrera, segons el que es va aprovar a l'estudi del nucli antic del nostre municipi.

A finals de novembre, l'alcalde, José M. Osuna, amb un dels arquitectes redactors, Marc Manzano, van presentar el projecte de reurbanització del carrer Nou als veïns i veïnes del tram comprés entre els carrers Anselm Clavé i Montcada a una reunió celebrada a la sala d'actes del Centre Cultural.

En aquesta trobada, l'alcalde va emmarcar el nou projecte com a colofó a la transformació del carrer Nou en una zona de vianants. Una conversió que es va iniciar a l'estiu de 2020, amb un tancament al trànsit que tenia per objectiu continuar guanyant espai per a les persones al nucli antic i revitalitzar el comerç i l'hostaleria d'aquesta zona.

Després de dur a terme aquesta primera actuació i mantenir diversos contactes amb el veïnat d'aquest carrer, es va encarregar la redacció d'aquest projecte que contempla la reurbanització completa del tram, amb el soterrament de serveis. Una reurbanització que es fa en consonància a la qual s'ha dut a terme al carrer de la Sagrera i integrant alguns elements de la plaça Clos, per tal de donar coherència a tot l'espai del nucli antic del nostre municipi.

NdP/ MM