Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El carrer de Sant Sebastià obre al trànsit reurbanitzat

La reforma del carrer, entre Concòrdia i la carretera de l’Estació, ha inclòs treballs de pavimentació, renovació de la xarxa d’aigua potable, enllumenat, nou mobiliari urbà, senyalització i jardineria.

El carrer de Sant Sebastià quedarà definitivament obert al trànsit durant aquesta setmana, un cop ja ha finalitzat el gruix de les obres de reforma i millora de la urbanització del carrer, entre Concòrdia i carretera de l’Estació. Es tracta de la segona fase de la reurbanització de Sant Sebastià, que es va iniciar el passat mes de febrer, un cop modificat el seu projecte i revisat el preu a l’alça. El cost de la seva reurbanització, executada per Artifex Infraestructuras SL, ha estat d'1.204.293,10 euros i ha inclòs la pavimentació, la renovació de la xarxa d’aigua potable i de l’enllumenat, el soterrament de línies, així com nou mobiliari urbà i senyalització.

Quant a la jardineria, s’han instal·lat les noves jardineres, però la plantació d’arbres i arbustos prevista no es podrà dur a terme fins que finalitzin les restriccions per sequera. A hores d’ara, només queda pendent que les empreses subministradores retirin la xarxa elèctrica i de telefonia aèria, i la canalitzin per la nova instal·lació.

El punt més delicat de les obres ha estat l’adequada retirada, transport i gestió del fibrociment existent al paviment, amb els protocols pertinents i a través d’un gestor autoritzat.

20240315_113720.jpg

El carrer de Sant Sebastià ja presenta un aspecte totalment renovat.

La Policia Local supervisarà, durant aquests primers dies d’obertura del carrer, el correcte desenvolupament de la mobilitat a la zona, per si cal fer algun ajust.

El projecte de reurbanització del carrer de Sant Sebastià ha estat finançat totalment pels fons europeus Next Generation.

Redacció ripollet.cat - NdP