Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CAP II Cerdanyola-Ripollet és un nou punt de suport per a la vacunació de reforç contra la COVID-19

Aquesta setmana, s'han reobert diversos punts de vacunació arreu del país, com a suport per subministrar la dosi addicional contra la COVID als col·lectius que ja la poden rebre. Es pot demanar cita prèvia a vacunacovid.catsalut.gencat.cat.

El CAP II Cerdanyola-Ripollet és, des d'aquesta setmana, un nou punt de vacunació de la COVID-19, com a centre de suport per subministrar les 3es dosis o dosis de reforç de les vacunes. El departament de Salut de la Generalitat ha reobert diversos punts de vacunació arreu del país, tenint en compte que s'ha obert la vacunació de la tercera dosi a la franja d'edat entre els 65 i 69 anys. A més, en aquests moments, ja es duu a terme la vacunació addicional als col·lectius de persones de 70 o més anys, als usuaris de residències, els vacunats amb Janssen i les persones immunodeprimides, entre altres.

Així doncs, des d'aquest dimecres 1 de desembre, el CAP II Cerdanyola-Ripollet (c. Tarragona, s/n) ja programa cites per a aquesta vacuna de reforç. El seu horari d'obertura és de dilluns a divendres a les tardes i els matins del cap de setmana. Les persones de 65 anys o més i les persones vacunades amb Jansenn ja poden demanar cita a vacunacovid.catsalut.gencat.cat.

JS