Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Bus Pollet estarà habilitat cada tarda durant la Festa Major de Ripollet

Ripollet tornarà a estar de Festa Major del 25 al 28 d'agost. El servei de bus gratuït estarà disponible de divendres a diumenge, a partir de les 18.30 hores, cada 30 minuts.

El mag Joaquín Matas serà el pregoner de la Festa Major 2023, que comptarà amb un centenar d'activitats, entre les quals en destaquen la 30a edició del Ripollet Rock, els concerts de Lildami, La Fuga, Lía Kali, Búhos i Wild Mamas. Entre les novetats, la Gastrovinya inclourà música en directe i la Biblioteca ampliarà un dia més l’Espai del Petit Lector. A més, per tal de poder gaudir d’una Festa Major segura, s’instal·laran els punts lila jove LGTBI, especialment a la zona de concerts del parc dels Pinetons. Podeu consultar tota la programació d'actes en aquest enllaç

Bus Pollet a les tardes

Com en els darrers anys, de divendres a diumenge, a partir de les 18.30 hores, circularà un bus gratuït per desplaçar-se per Ripollet cada 30’.

Horaris

  • Divendres 25 d’agost, de 18.30 a 23.30 h
  • Dissabte 26 d’agost, de 18.30 a 23.30 h
  • Diumenge 27 d’agost, de 18.30 a 23.30 h

Itinerari

Farà el circuit del transport públic dels festius (València/Sant Jordi – Sant Andreu – Maria Torras – Sant Josep – Molí d’en Rata – Balmes/Lidl i seguirà cap al barri del Pont Vell fins a Verge de Montserrat – Santa Rosa – CAP Farigola – Concòrdia – cruïlla Maranges i de nou cap a Balmes – Sant Jaume – Escola El Martinet i València/Sant Jordi...).

Redacció ripollet.cat