Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 25N i l'esport seran els temes centrals del programa 'Cor Blau' de Ripollet Ràdio d'aquest novembre

L'espai s'emet aquest dijous, 10 de novembre, a partir de les 20 h, i comptarà amb la participació de les regidores d'Esports, Andrea Guijarro, i Feminismes, Txell Caler.

El programa Cor Blau, produït pel Club Bàsquet Ripollet i emès a Ripollet Ràdio, dedicarà l'edició d'aquest dijous, 10 de novembre, a les 20 h, al Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones. Les regidores d'Esports, Andrea Guijarro, i Feminismes, Txell Caler, explicaran com es treballa des de l'Ajuntament, amb la complicitat de clubs esportius, escoles i instituts i altres col·lectius implicats en l'esport ripolletenc. La vocal del CB Ripollet, Elena Planas, detallarà com es treballen aquest i altres temes vinculats amb les dones a l'entitat local. La transmissió de valors, la potenciació d'equips femenins o la participació de les dones en la directiva de l'entitat, entre altres, seran alguns dels temes que es tractaran durant el programa.

L'actualitat del club

Els entrenadors dels equips sèniors del club, Francisco Soro (sènior femení) i Raúl Jodra (sènior masculí), informaran de l'estat de les seves esquadres, immerses en les seves competicions. En l'apartat de notícies, s'informarà del debut de tres nous equips del club, un aleví, un benjamí femení i un benjamí mixt. Junt amb l'infantil, es consolida a poc a poc la base del CB Ripollet, molt necessària per garantir la pervivència del club.

L'espai radiofònic Cor Blau és un programa mensual del Club Bàsquet Ripollet, coordinat per Salva Serra i Jordi Jorba. S'emet el segon dijous de cada mes, a les 20 h.