Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dues joves palistes del CTT Ripollet, entre les 8 millors d'Espanya

Carmen Domingo i Ariadna Arnau participen en la competició Top Estatal Jóvenes 2023, que va reunir aquest cap de setmana, 6 i 7 de maig, a les 8 millors jugadores d'Espanya en cada categoria.

La jugadora aleví del Club Tennis Taula Ripollet Carmen Domingo ha quedat en quarta posició en el campionat Top Estatal Jóvenes, que ha reunit aquests dies a Narón (A Coruña) les 8 millors palistes de cada categoria. Per la seva banda, la benjamí Ariadna Arnau ha quedat en setena posició. D'aquesta manera, totes dues continuen creixent en aquest esport.

Deu palistes al Top Promeses provincial

Aquest dissabte, 13 de maig, es disputarà a Barcelona la fase final del Circuit Promeses 22/23 en les diverses categories individuals. És una competició que organitza la secció provincial de Barcelona de la Federació Catalana de Tennis Taula. En aquesta cita, el CTT Ripollet estarà representat per 10 palistes, 4 femenines i 6 masculins. Hi prendran part Maria Morales, Alicia Llibre, Carmen Domingo i Ariadna Arnau i Octavi Cutillas, Pau Altar, Alex García, Adrián Silva, Guillem Ros i Lucas Pardo.

Redacció ripollet.cat - JS