Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dos patinadors del CPA Ripollet són convocats als World Skate Games

Llorenç Álvarez i Carla Escrich seran els representants del club ripolletenc en la selecció espanyola que participarà en la competició mundial de patinatge, que es disputarà a Argentina del 24 d'octubre al 13 de novembre.

Carla Escrich, al Campionat d'Europa 2022. Foto: Raniero Corbelletti/Federació Catalana de Patinatge..
Carla Escrich, al Campionat d'Europa 2022. Foto: Raniero Corbelletti/Federació Catalana de Patinatge.

Tot just fa una setmana que ha acabat el Campionat d'Europa 2022 disputat a Andorra i ja tenim a l'horitzó la pròxima gran cita del patinatge artístic. Es tracta dels World Skate Games 2022, una competició mundial que aplegarà els millors patinadors de cadascuna de les disciplines a Argentina entre el 24 d'octubre i el 13 de novembre. La Reial Federació Espanyola de Patinatge ja ha fet pública la llista de patinadors i patinadores convocats en les categories júnior i sènior de modalitat Lliure i Solo Dance. Entre els 15 patinadors convocats, dos són membres del CPA Ripollet: Llorenç Álvarez i Carla Escrich.

Llorenç Álvarez disputarà els World Skate Games (WSG) en la modalitat Solo Dance. Vigent campió del món i d'Europa en categoria sènior, Álvarez buscarà la seva primera medalla en uns WSG. La darrera edició d'aquesta competició es va disputar a Barcelona l'any 2019, quan Llorenç Álvarez encara competia en modalitat lliure, i va assolir la cinquena posició.

En modalitat lliure, Carla Escrich serà una de les representants catalanes en categoria sènior femenina. Escrich buscarà igualar o millorar la seva anterior posició en els World Skate Games, ja que a Barcelona el 2019 es va penjar la medalla de bronze. Carla Escrich arriba als WSG com a subcampiona d'Europa en el campionat disputat a Andorra a principis d'aquest mes de setembre.

JS