Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dissabte es posa en marxa el servei Ripollet Pedala! d'enviament a casa de la comanda del Mercat Municipal

El servei Ripollet Pedala! realitzarà les primeres entregues aquest dissabte, 9 d'octubre.

Ripollet aposta per la digitalització del comerç local, adaptant-se als nous hàbits de consum de la ciutadania. Per això, l'Ajuntament ha impulsat la plataforma del Mercat Municipal en línia, a més de donar suport a la UCR i als seus associats en el camí cap a la digitalització. Per tal de fomentar la compra en línia, especialment els primers mesos de la posada en marxa de les dues plataformes, mercatderipollet.com i cliccat.cat, l'Ajuntament portarà a casa les comandes, a través del servei Ripollet Pedala!.

Actualment, una desena de parades del Mercat Municipal ja s'han sumat a la iniciativa de la botiga en línia, on es pot trobar producte fresc, com ara carn i peix, a més de xarcuteria, congelats, precuinats, llegums, fruits secs i artesania.

En bici a casa

Un cop es faci una comanda i s'esculli la forma de pagament que resulti més còmoda, les persones compradores podran decidir si passen a recollir-la pel Mercat o a l'establiment on l'hagin comprat, o si volen que se la portin a casa en bicicleta, dins de la franja horària desitjada.

Les comandes s'han de fer amb 24 hores d'antelació i les entregues es faran els dimarts, dijous, de 12 a 14 h i de 18 a 20 h, i els dissabtes de 10 a 14 h. El servei, assumit per l'Ajuntament, serà totalment gratuït fins al 15 de gener de 2022. El primer repartiment es farà el dissabte, 9 d'octubre.

Ripollet pedala!, a més d'un projecte de suport a la digitalització del comerç local i a les parades del Mercat Municipal, és una iniciativa per fomentar la mobilitat sostenible i la creació de llocs de treball vinculats a l'economia social i solidària.

NdP