Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Disminueix lleugerament la població empadronada a Ripollet

L'Institut d'Estadística de Catalunya (Idescat) ha fet públiques les xifres oficials de població de tot Catalunya amb data d'1 de gener del 2021. Ripollet tenia 40 habitants empadronats menys que l'any anterior.

Segons les xifres oficials de població publicades per l'Institut d'Estadística de Catalunya (Idescat), compartides pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ripollet tenia 40 habitants empadronats menys fa un any respecte a l'any anterior. L'Idescat ha fet públiques aquestes xifres, que representen una revisió anual del padró municipal a data 1 de gener del 2021. Segons aquestes dades, fa un any, Ripollet tenia 39.139 persones empadronades, un 0,1% menys que un any abans.

taula població valles occidental.jpg

Aquesta també ha estat la tendència general a la comarca del Vallès Occidental. Amb una població total de 937.422 habitants, té 86 empadronats menys en comparació amb les dades d'un any abans. Tot i això, alguns municipis van experimentar pujades importants de població, com ara Vacarisses, on es van empadronar 250 persones.

mapa poblacio.jpg