Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Decidim urgeix al govern municipal que acceleri el projecte del tercer pavelló

El grup de l'oposició critica que l'aturada del concurs d'idees perjudica el calendari del futur equipament i que el nou Pressupost Municipal destina pocs recursos a manteniment de les instal·lacions esportives.

Decidim ha fet una crida al govern municipal de PSC-ERC perquè reprengui "amb rapidesa i urgència els procediments per fer possible el nou pavelló municipal". Critica novament l'aturada del concurs d'idees, convocat per l'anterior govern, decisió que considera lesiva per al calendari de les obres i els interessos de la ciutadania i les entitats esportives.

En una compareixença davant la premsa, l'exregidora d'Esports, Andrea Guijarro, va retreure al govern municipal que fes servir "un subterfugi tècnic" per aturar el projecte de Decidim i que el problema de les aigües freàtiques va ser només una excusa. A més, va denunciar que en els nous pressupostos "no hi ha cap partida pel nou pavelló i, pel que fa a la millora de les instal·lacions actuals, només hi ha una partida totalment insuficient de 30.000 €". En opinió de Decidim, sis mesos després de l'aturada del concurs d'idees es confirma que l'arribada del futur pavelló s'endarrerirà "fins a terminis incerts".

Per contra, va recordar les inversions i millores en equipaments esportius el programa electoral de Decidim, recitant una llista de prop de 30 actuacions entre els pavellons Barneda i Joan Creus, els camps de futbol municipal i Industrial i el poliesportiu, que, segons Decidim no es faran o arribaran tard.