Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Decidim Ripollet uneix forces amb CAT Torrelles i Guanyem Badalona a l'Àrea Metropolitana de Barcelona

A través de les xarxes socials, els tres partits avancen la presentació del nou grup a l'AMB, que s'anomenarà Municipalistes per la República – AMB, i que agruparà un total de 4 consellers, entre els quals hi ha José M. Osuna, alcalde de Ripollet, i Pilar Castillejo, 1a tinenta d'alcalde a la ciutat.

El partit polític Decidim Ripollet ha anunciat, a través de les xarxes socials, que uneix forces amb els grups de CAT Torrelles i Guanyem Badalona al Consell Metropolità de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Sota el nom de Municipalistes per la República – AMB, el nou grup polític comptarà amb els 4 consellers que representaven aquestes diferents forces. Així doncs, el grup estarà format per José M. Osuna, alcalde de Ripollet, Pilar Castillejo, 1a tinenta d'alcalde de Ripollet, Ignasi Llorente, alcalde de Torrelles de Llobregat, i Nora San Sebastián, regidora a l'Ajuntament de Badalona.

La presentació oficial del grup Municipalistes per la República – AMB estava prevista per a aquest pròxim dimecres, 12 de gener; però amb motiu de la pandèmia es posposa previsiblement fins al mes de febrer. Amb la unió dels 4 consellers, els partits esperen guanyar pes i força dins dels grups de l'oposició del Consell Metropolità de l'AMB. El seu objectiu és traslladar el model de treball municipalista a l'àmbit de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Així mateix, pren forma el moviment Municipalistes per la República des de Baix, un espai de coordinació de candidatures d'esquerres i republicanes, que apleguen diferents candidatures de la corona metropolitana. Entre les 14 candidatures impulsores d'aquest moviment polític es troba el grup municipal Decidim Ripollet.