Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Decidim Ripollet presenta un llibret on recull els projectes més destacats del seu mandat

La presentació va anar a càrrec de José M. Osuna i la candidata a l'alcaldia de la formació, Txell Caler. El document es repartirà a les bústies de Ripollet per "visibilitzar la feina feta durant els últims 8 anys" i recordar els projectes previstos per Decidim per al pròxim mandat.

Decidim Ripollet va presentar aquest dijous, 19 de gener, el llibret "Persones per millorar Ripollet", un document en el qual el partit polític recopila i repassa els principals projectes que s'han dut a terme des de l'any 2015, quan l'agrupació va arribar al Govern Municipal, fins ara. Així mateix, també recull els futurs projectes previstos com, per exemple, el tercer pavelló esportiu, la Casa de les Dones, la residència per a la gent gran o la Biblioteca Central de Can Mas. La formació té previst repartir aquest llibret a les bústies de Ripollet per "visibilitzar la feina feta en els últims 8 anys".

La presentació va anar a càrrec de l'alcalde de Ripollet, José M. Osuna, i la candidata de Decidim a les Eleccions Municipals, Txell Caler. Osuna va explicar que el llibret té un "to positiu i constructiu, per combatre les valoracions esbiaixades i partidistes que altres organitzacions aniran fent durant els pròxims mesos". Va recordar que Decidim Ripollet és una "organització 100% ripolletenca, feta per gent de Ripollet, que ha posat les persones al centre de les polítiques municipals". Així mateix, José M. Osuna va insistir que la formació "és el grup polític que més ha treballat per Ripollet en els últims 8 anys, mentre que altres partits no fan res o, fins i tot, posen traves".

La candidata a l'alcaldia per Decidim en les pròximes Eleccions Municipals d'aquest mes de maig, Txell Caler, va indicar que al llibret es "recull la feina feta i marca les línies per als pròxims quatre anys". Caler va repassar alguns dels projectes més destacats dels darrers mandats, com ara la recuperació d'espais naturals amb la neteja de les lleres dels rius; polítiques de caire social com, per exemple, la tarifació social a les escoles bressol; la pacificació de carrers del centre i les millores a la via pública al barri del Pont Vell i Can Tiana, i les polítiques LGTBI i feministes que s'han impulsat, entre d'altres. També va destacar els acords i iniciatives amb el teixit comercial i empresarial de la ciutat, per fer front a la crisi de la COVID-19 o a les crisis econòmiques dels últims anys.

ripollet-pol-decidim-presentacio-precampanya-190123-09.JPG

"Grans reptes per al pròxim mandat"

Durant l'acte, Txell Caler va remarcar que s'ha començat a treballar en futurs projectes que culminaran els pròxims anys i que "representen grans reptes per al pròxim mandat", com són la construcció de la Plataforma de Serveis per a la gent gran, el tercer pavelló, una nova Escola d'Adults, la futura Biblioteca Central, la Casa de les Dones o el projecte per realitzar en els pròxims anys un total de 81 habitatges de protecció oficial. La candidata a l'alcaldia va explicar que compta amb un "equip il·lusionat, fresc, coneixedor de la institució, però que recorda d'on ve i a qui representa".

Abans d'acabar l'acte, tant José M. Osuna com Txell Caler van insistir en l'objectiu de fer arribar aquest llibret a totes les cases de Ripollet. Així mateix, van recordar que, abans d'acabar el mandat, el Govern Municipal farà un retiment de comptes dels projectes que s'han dut a terme durant aquests últims quatre anys.

Redacció ripollet.cat - JS

portada-llibret-decidim.jpg

Portada del llibret de Decidim Ripollet.